PetriPirskanen

Alpakka jupakan todellisuus

Vasemminston hommat vain paranee http://www.capricaseven.com/politiikka/alpakkagate/


Siis kuten monet ovat arvailleet oliko Alpakka homma tahallinen?
Itse toivoin ettei Vasemmisto mene noin alas,ja uskoin että he ovat oikeasti vain virheen tehneet, ja että syyttelyt ovat vain toisenpuolen huutelua. MUTTA kuinka väärässä olinkaan. Nyt näyttää siltä että Alpakka homma varausvaikeuksineen oli tahallista ja saboitointi yritystä..

Se miten media tähän kohuun otti/ottaa kantaa on harmillinen, vain yksi uutispätkä oli ihan ok jossa tiivailtiin tästä tahallisuudesta..
Tälläinen mediapeli edelleen tiputtaa arvostusta mediaa. JSN:ää ja muita "aitoja" uutiskanavia kohtaan.

Muutenkin Media on rummuttanut kuinka "natsien" lyhtykulkueen tieltä olisi lapset raivattu Jne.. Siitä kulkueen natseudesta ei sen enempää, tiedän että parisen kymmentä (Muutamasta tuhannesta) kannattaa kansallissosialismia jota heillä on aivan vapaus kannattaa, kuten joillain kommunismia jne..

Eniten minua harmittaa kuitenkin se miten monet politiikassa pyörivät lähtivät tähän mukaan. Ei siinä jos joku idiiootti anarkisti vasemmistolainen olisi tälläisen keksinyt, mutta kun monet alkoivat tätä huutopäänä Twitterissä ja muaalla huutamaan kuinka väärin on tehty lapsia kohtaan ja lähtivät tähän valheeseen mukaan.  Vasemmistolla/Sdp:llä on tärkeä rooli olla kokoomus tyylisessä politiikassa vastavetona, ja vähän hidastaa tahtia.. Mutta se että lähdetään tälläiseen P"""AAN mukaan, on todella harmillista, ja arvostus tippuu nollasta jo miinus merkkiseksi, sanasta vasemmisto tulee jo pahanolo aja sellainen vastareagtio, puistutus.. Vähän kuten Vihreistä.

Sen ei pitäisi olla niin ,että minä: työtön,"köyhä","köyhä" koko elämän ollut, kannattaa mielummin Kokkareita tai Keskustaa kuin Vasemmistoa/SDP:tä..

Kiitos! olen oman mielipiteeni sanonut!

PS. hävetkää edes hiukan

 

PPS. Ensimäinne blogi kirjoitus ikinä!, joten älkää välittäkö kirjoitusasusta tai virheistä vaan miettikää asiaa :)

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

9Suosittele

9 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

Ja Lisään vielä että: Kukaan vasemmistolainen politiikko ei ota eroa näihin valheisiin ja tekoihin.. Kukaan ei sano että tälläinen on väärin.. Anarkistit myös polttivat autoja ja suomenlippuja jotka olivat ottaneet talon pihasta...

En siis itse ole ainakaan kenenkään Vas/SDP politiikon twiitannut tai Facessa kirjoittanut mitään kielteistä näihin tekoihin liittyen.

Käyttäjän AmosAhola kuva
Amos Ahola

"Valehtelu on väärin" olisi hyvä kannanotto niiden osalta, jotka huusivat alunperin vääryyttä. Sitä odotellessa.

Käyttäjän eerojalkanen kuva
Mari Yritys

Hmm...Jos oikein muistan YLE tivasi tältä Pahkalalta oliko alpakka-tapahtuman tarkoitus olla vastaveto 612-kulkuetta vastaan. Pahkala vastasi, että ei missään nimessa. Väite on täysin tuulesta temmattu.

Jos kuvakaappaus on aito, niin hän valehteli suut ja silmät täyteen.

Ihmiset taitaa nykyään viettää niin paljon aikaa omissa somekuplissaan, että tarkoitus pyhittää keinot.

Käyttäjän marjukkakaakkola kuva
Marjukka Kaakkola

"Oliko tapahtuman tarkoitus olla vastamielenosoitus 612-kulkuetta vastaan, Aleksi Pahkala?

– Ei pidä muuten ollenkaan paikkansa. Ei tässä väitteessä ole mitään perää.

Kävikö järjestäjillä mielessä, että torilla on kokoontunut itsenäisyyspäivänä useana vuonna peräkkäin 612-soihtukulkue?

– Kaupungilta kerrottiin, että Töölöntori on vapaa. Ei käynyt ilmi, että siellä olisi järjestetty samaan aikaan 612-tapahtuma."

https://yle.fi/uutiset/3-9962605

Toimituksen poiminnat